mandag 17. august 2009

Forberedelser

Har kjøpt inn en del utstyr som trengs for å gå på folkehøyskole. Trengte en flerbruksjakke (æ har fått mæ allværsjakke. Jmf. Ut i vår hage sesong 2), flerbruksbukse/skibukse og fjellstøvler.

 XXL var stedet for å få tak i fjellstøvlene. Så først på Crispi Besseggen. De satt godt på foten, men ikke så bra oppover på leggen. Ønska aller helst å kjøpe et par Viking Veti GTX, men passa ikke foten i det hele tatt. Viking Vetti GTX virka litt mer holdbar med hardcore tøy i stede for skinn. Endte til slutt opp med et par av semska skinn, Garmont Nebraska GTX. Har ikke peil på fjellsko, men håper det er et brukbart par. Selgeren mente at det var et utbredt merke. Det kan jo være dårlig kvalitet læl da. Jeje, var som'n sa det vet.

Jakka og buksa var det litt mer jobb å få tak i. Tråla de fleste sportsbutikkene i Nedre Glomma regionen som har en friluftsavdeling. Var til og med innom Evensen i Særp, den dyreste butikken med friluftsklær i hele sør-norge. De hadde heldigvis ikke noe. Jakka ble kjøpt på Rygge storsenter, hadde vært innom der en gang før og titta på Bergans Finnmark jakke. Halvpris er niceprice. Buksa fikk jeg kjøpt hos Ed's Sport og Fritid. Svenskekurs er også niceprice i tillegg til at man får rabatt på fjordårets modell :D Akkurat bukse var det ikke lett å finne, var faktisk bare i Ed de hadde bukse, alle andre butikker fikk ikke inn før i september. Det blir litt for sent.

Kjøpte meg i dag en fleecegenser typ Fenris fra Helsport. Har vært på utkikk etter den en stund. XXL hadde tilbud på genseren så da var det ingen sak, gikk til innkjøp direkt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar