fredag 28. august 2009

Tia flyr

Tia flyr i godt lag ja, det skal være vist!

Har nå vært i Seljord i en snau uke, kunne nok ikke funnet et bedre sted å dra. Multisportlinja minner mye om den gamle basisgjengen, folk som ønsker å være i aktivitet og trene, digg! Ellers er Seljord et sabla flott sted, nesten så jeg kunne ha bodd her som naturforvalter hehe. Det har fjell, bakker, vann og masser av veier. Sykkelturene er tyngre her ja enn tilbake i Særp. 
Forretningsmessig er Seljord et yrende sentrum som det satses friskt i, masser av nye butikker popper opp nå den siste tiden, skulle nesten ikke tru at finanskrisa har kommet hit ennå. Finnes til og med Europris og en bowlinghall her! Respekt.

Oppmøtedagen og dag 1 var jeg skikkelig nervøs, men var moro. Mye lek og moro og noen litt langtråkige samlingsmøter som bandt folk fort sammen. Allerede dag to trente jeg hele 3 økter på en dag! Starta med innendørs og dansk kanonball på formiddagen. På ettermiddagen var det en litt kort og hard sykkeltur. Trodde jeg var ferdig for dagen da ved kveldsmaten, men da blir selvfølgelig mange av oss på Multisport med på den første yogaøkta for året, rett etter maten. Var en hard dag det hehe.

Onsdag var en fin dag, Multisport og Friluftsliv var ute på en liten utflukt noen kilometer fra skolen, gåtur til Kodde (utales: Kødde :D). Pent vær og gruppeaktiviteter var en slager. Vi skulle blant annet simulere en redningsoperasjon. En hadde falt og knekt beinet og skadet seg stygt, vi skulle redegjøre for hva vi ville gjort og bygde til slutt en provisorisk båre av tau og trestokker, kult. Fra ettermiddagen til kvelden spelte vi volleyball, ble nesten 5 timer til slutt hehe... helt sant. Etter det igjen var det yoga. En lang dag ja hehe.

I går var det aktivitetsdag og mer volleyball, meldte meg på fotball, men vi var bare 4 stykker igjen etter at flere hadde trokke seg, litt kjedelig, men ble mer volleyball. På kvelden var det yoga igjen. Og de som tror yoga er noe kjerringopplegg tar døkti feil. Det er ganske så hard styrketrening, blandet inn med noen utstrekningsøvelser.

Ruudern, Jay-A og Marie på kanalbåten

I dag har vi vært på Telemarkskanalen ombord på kanaldronningen Victoria. Var greit i starten i de første slusene, men etter å ha sotti der i mange timer blir man litt lei. Men en helt grei tur. Man blir bedre kjent med folka også på en sann tur hvor det meste av tia går med til prat. Ålæit.
 I kveld skulle vi på Multisport spille returkamp i basket mot Friluft som vi fikk et forsmedelig tap mot i går. Vi brakte rett og slett skam på Multisport (:P), det skulle rettes opp, men kun en fra Friluft stillte?! Trente likevel vi. Vant på Walkover.

I morra skal vi ha en presentasjon av huset vårt sammen med alle de andre husa. Problemet er bare at vi er det minste med bare 6 beboere. En har ikke kommet til skolen ennå, operert kneet. Den andre skal  sykle Birken. Spørs nok hva vi kommer opp med til i morra. De andre husa på 12- 16 beboere har lagea for det meste sanger, tror ikke vi rekker det...

Skal prøve å unngå at det tar en uke til neste oppdatering, men Seljord folkehøgskule er ikke noe gamlehjem og i hvertfall ikke vi på Multisport, så spørs om jeg rekker det.... 

Prekæs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar